We Contemporary Art Show 2019 in Praag

Bijgewerkt: 11 dec 2019

Uitgenodigd via de mail om deel te nemen aan de we contemporary art show in Praag. Daar voelde ik me wel vereerd, maar bovendien vond ik het spannend. Deze organisatie van hedendaagse kunst vond me op kunstinzicht.nl en waren gecharmeerd van mijn werk. Ik stelde mezelf wel doelen over mijn werk. Dat zit nu eenmaal in mij. Een doel wat ik me voor ogen had gehouden was zeker om mijn kunst de wereld in te brengen. Dat mijn werk zo vlug international te zien zou zijn, had ik nooit bedacht. Ik stapte volledig uit mijn comfortzone. Als je daar aan denkt, denk je aan groots en meeslepend en vooral eng. Maar toch wilde ik het ervaren. En na enige mailtjes kreeg ik een uitnodiging in mijn mailbox. En daar ging ik..... Gezellig samen met mijn dochter. Het was leuke ervaring en een manier om mijn persoonlijk verhaal te vertellen aan de wereld.

Het was een prachtige expositie georganiseerd door Musa International Art Space in deze wereldstad. Praag. Een sfeervolle vernissage met officiële opening van het art weekeind, wat daarnaast ook heel gezellig was! Trots dat mijn werk daar mocht hangen en werd opgenomen in de kunst catalogus die internationaal uitgegeven is in drie talen. Engels, Italiaans en Russisch. Deze kunstcatalogus is te koop in de boekenwinkel in Praag en via de website van Musa International Art Space. Het was een weekeind vol kunst, cultuur en avontuur!

22 keer bekeken0 reacties
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now