Spikkels als inspiratie


Altijd op zoek naar inspiratie. Soms is een werk er zo en soms komt het helemaal niet aanwaaien.... Een bezoek aan een tentoonstelling of expositie brengt soms uitkomst. Deze keer tenminste wel. Ik werd geïnspireerd door dit werk.


Jammer genoeg weet ik de naam niet meer. Ik heb het gefotografeerd en heb een poos bekeken om te zien hoe het opgebouwd was.

Ik vind het patroon in deze foto intrigerend. Het was prachtig opgebouwd in schaduwen door bollen en puntjes. De bollen zijn ook weer gewoon puntjes.De puntjes deden me denken aan prikkels. Het zijn hier positieve prikkels. Als sensitief persoon ervaar ik prikkels positief maar ook wel eens als negatief. Dan zijn er teveel. Daar aan denkend is er ineens inspiratie. Een foto waar ik al langer iets mee wilde doen haal ik voor me. En ben vastberaden om deze die dag te maken. De foto was zo gemaakt. Het heeft verder dagen geduurd voordat ik de goede toon in mijn werk kon vinden. De kleuren deden niet wat ik wilde. Maar dit is het uiteindelijke resultaat. Het werk heet dan ook; Teveel prikkelsNaar de collectie Ratio's; https://www.anitabosker.com/ratio-s

21 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now