Een kunststuk is een moderne, hoogwaardige druk gemaakt op een professionele groot formaat printer. De bewerkte foto wordt gedrukt op hoogwaardig fotopapier. Daarna geplakt op 3mm dibond en afgewerkt met laag halfmat/satin of verwerkt achter 8mm acrylglas voor een hypermodern uiterlijk. Ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar, de prijs is afhankelijk van het formaat en het materiaal. Indien gewenst kan zijn persoonlijk advies geven hierover. De werken worden in een gelimiteerde oplage van 5 stuks gedrukt.

Bij interesse ontvang je eerst een offerte omdat de kosten afhankelijk zijn van de maten van het kunstwerk. Een kunst werk wordt door Anita zelf gecontroleerd, opnieuw verpakt en bezorgd. Binnen Nederland bezorgt Anita zelf haar werken bij de klant. Deze kosten vind je dan ook terug op de factuur. Je betaald hiervoor 19 cent per kilometer. Je kunt het uiteraard ook zelf af komen halen in haar atelier. Anita verpakt haar kunstwerken in met biogreen plastic.

Je ontvangt bij een kunst werk een certificaat van echtheid en een persoonlijke noot van Anita Bosker. U kunt ook een werk kopen op afbetaling zonder rente. Met een aanbetaling van 30% kunt u daarna maandelijks aflossen binnen 1 jaar. U kunt een proefplaatsing aanvragen van een week.

Verbinding maak je hier

Voor een atelierbezoek, aankoop van fotokunst, expositie op aanvraag, samenwerking,

creatieve opdrachten, vragen of opmerkingen

Anita Bosker
Opperstraat 23
4751TE Oud Gastel
Tel: 06-46236855
E-mail: tr.bosker@home.nl


Inschrijving Kamer van Koophandel  67587143
BTW- Nummer NL140280753B01

  • Facebook
  • Instagram
Volg me op Facebook
Volg me op instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now